Werkwijze & Tarieven

Mijn werkwijze is een orthomoleculaire integrale aanpak. Dat wil zeggen dat mijn behandelplannen altijd een allesomvattende en holistische inval hebben omdat alles in het lichaam met elkaar in verbinding staat. Ik richt me op een persoonlijke aanpak met in de basis: voeding, leefstijl, beweging en passend suppletie advies.

Online intake consult
(90 min)

Tijdens het intake consult gaan we uitgebreid in op al jouw klachten en bespreken we de door jou ingevulde vragenlijst. Daarnaast zal ik je zoveel mogelijk proberen uit te leggen op een begrijpelijke manier wat de oorzaak achter jouw klachten is. Ik geloof namelijk dat als jij begrijpt wat je klachten veroorzaakt dat je ook in het vervolg dit beter kunt voorkomen.
Mocht het nodig zijn kunnen we nog besluiten aanvullend labonderzoek te laten doen, dit gaat altijd in samenspraak.

 Labonderzoek

Optioneel bied ik laboratoriumonderzoek aan. Labonderzoek is een mooie manier om meer inzicht te krijgen in je lichamelijke systemen. Want meten = weten en door aanvullend onderzoek te doen krijgen we inzichtelijk wat er precies gaande is. Er zijn veel verschillende soorten laboratoriumonderzoeken met uiteenlopende prijzen. Welk onderzoek passend is op jouw klachten en gezondheidswensen kunnen we bespreken tijdens de intake.

Je kunt hierbij denken aan de volgende onderzoeken:
+ Voedselintoleranties
+ uitgebreid darmonderzoek/ microbioomanalyse
+ Histamine intolerantie
+ Hormoonprofiel vrouw (oestrogeen, progesteron, testosteron, DHEA)  
 + Adrenale-stress index (cortisol & DHEA)
+ Omega-3 index (EPA & DHA)

De testkit voor het onderzoek neem je gemakkelijk thuis zelf af, bloed laat je afnemen bij een vrij toegankelijk prikpunt in de buurt. De testkit lever je vervolgens af bij een PostNL punt. Na 10 werkdagen ontvang ik de testuitslag en vervolgens bespreken we dit in een vervolgconsult.

Online vervolgconsulten
(45 min)

Voor het vervolgconsult krijg je een adviesplan van mij. Dit plan is op basis van voeding, leefstijl, beweging en een passend suppletieadvies.
Daarbij ondersteun ik je en geef ik je handvatten om het adviesplan te implementeren in je dagelijkse leven. Ik vind het belangrijk dat dit praktisch toepasbaar blijft en streef daar zo veel mogelijk naar.
Indien nodig kunnen we nog meer vervolgconsulten plannen. Hoe complexer de problematiek hoe langer we vaak ook nodig hebben om stap voor stap je lichaam weer in balans te brengen.

Het veranderen van gewoontes en patronen kost tijd en moeite, daarom doorlopen we dit traject op jouw tempo. Zo heb je de ruimte en rust om je adviesplan stapsgewijs te implementeren en ik ondersteun je daar waar nodig.

Tarieven
orthomoleculair
consult

– Vrijblijvend kennismakingsgesprek (gratis)
– Orthomoleculair intake consult (90 minuten, 140 euro)
– Orthomoleculair vervolgconsult (45 minuten, 80 euro)

* Er geld een korting van 10% op de supplementen die via mijn praktijk worden gekocht.
*De prijzen voor consulten zijn gebaseerd op directe en indirecte tijd. Denk hierbij aan het uitwerken van adviesplannen, analyseren van onderzoeken, beantwoorden van vragen.
*Consulten kunnen helaas niet vergoed worden vanuit de (aanvullende) verzekering.

Bloed – en/ of ontlasting onderzoek:

Tijdens het intake consult kunnen we bepalen of aanvullend onderzoek van meerwaarde is. Kosten van de onderzoeken zijn variabel en bespreken we tijdens het consult.